Over ons


Het kinderdagverblijf “De Kangoeroe” is genoemd naar het gelijknamige dier, een krachtig dier dat zich zeer ervaren voortbeweegt over het Australische landschap met op de achtergrond de warme geel/oranje getinte Australische zon.

Op kundige wijze beschermt de moeder haar jong in haar buidel: een veilig en vertrouwd plekje voor het jonge diertje, waar het liefde en geborgenheid vindt. De moeder kan zich vrij voortbewegen, wetende dat haar jong veilig is.

Ons kinderdagverblijf symboliseert deze kenmerken:
Een veilige, vertrouwde plek waar het kind geborgenheid vindt, liefdevol en professioneel wordt verzorgd in een warme huiselijke omgeving, zodat de ouders met een gerust gevoel naar hun werk kunnen gaan, dan wel andere activiteiten kunnen ondernemen.

Onze kenmerken


Persoonlijk

De kracht van De Kangoeroe is de persoonlijke aandacht, zowel voor de kinderen en hun ouders, als voor elkaar. We werken dan ook in teams met vaste medewerkers, om het thuisgevoel te benadrukken.

Meer lezen

Visie op ontwikkeling en VVE

De emotionele ontwikkeling en het welbevinden van ieder kind vormen voor ons het uitgangspunt. De kinderen mogen zich ontwikkelen in hun eigen tempo, met hun eigen kwaliteiten, zonder irritante monitoring.

Meer lezen

Een scherp uurtarief

De Kangoeroe heeft vrijwel geen overheadkosten, waardoor het uurtarief scherp kan zijn. De inkomsten komen daardoor direct ten goede aan de groepen, waardoor de kwaliteit optimaal is.

Meer lezen

Wat onze klanten zeggen


Wij vinden het zeer prettig dat er bijna geen personeelswisselingen zijn.


Ga vooral zo door, ik raad iedereen aan om zijn/haar kind naar kinderdagverblijf De Kangoeroe te doen.


Jullie zijn je zorg in goud waard.


Neem contact op


KDV De Kangoeroe Oldenzaal

Telefoon

0541-531353

Adres

Kruisstraat 9A
7573 GJ Oldenzaal