Over ons


Het kinderdagverblijf “De Kangoeroe” is genoemd naar het gelijknamige dier, een krachtig dier dat zich zeer ervaren voortbeweegt over het Australische landschap met op de achtergrond de warme geel/oranje getinte Australische zon.

Op kundige wijze beschermt de moeder haar jong in haar buidel: een veilig en vertrouwd plekje voor het jonge diertje, waar het liefde en geborgenheid vindt. De moeder kan zich vrij voortbewegen, wetende dat haar jong veilig is.

Ons kinderdagverblijf symboliseert deze kenmerken:
Een veilige, vertrouwde plek waar het kind geborgenheid vindt, liefdevol en professioneel wordt verzorgd in een warme huiselijke omgeving, zodat de ouders met een gerust gevoel naar hun werk kunnen gaan, dan wel andere activiteiten kunnen ondernemen.

Onze kenmerken


Persoonlijk

De grote kracht van De Kangoeroe zijn de teams met vaste medewerkers. Samen zorgen we met passie en liefde voor de aan ons toevertrouwde kinderen. Een belangrijk onderdeel is het “thuis” gevoel dat wij kinderen willen bieden.

Meer lezen

Visie op ontwikkeling en VVE

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen ervaren dat zij zich mogen ontwikkelen in hun eigen tempo en met hun eigen kwaliteiten zonder dat dit wordt gemonitord met observaties en toetsjes die vanuit de CITO zijn opgezet.

Meer lezen

Scherp uurtarief

De Kangoeroe heeft vrijwel geen overhead en kan daardoor scherp zijn. Door weinig overhead komen de inkomsten direct ten goede van de groepen, waardoor de kwaliteit hoog is.

Meer lezen

Wat onze klanten zeggen


Wij vinden het zeer prettig dat er bijna geen personeelswisselingen zijn.


Ga vooral zo door, ik raad iedereen aan om zijn/haar kind naar kinderdagverblijf De Kangoeroe te doen.


Jullie zijn je zorg in goud waard.


Nieuws

Geen categorie

Update coronavirus 16-03-2020

Beste ouders, Wij kunnen even niet meer doen wat we het liefste doen: met veel liefde, warmte, enthousiasme en humor.. - Lees verder

door De Kangoeroe, 2 weken geleden

Meer berichten

Neem contact op


KDV De Kangoeroe Oldenzaal

Telefoon

0541-531353
Maandag - vrijdag, 7:00 - 18:00

Adres

Kruisstraat 9A
7573 GJ Oldenzaal